Thuis

Haining Bo Run New Decorative Material Co., Ltd

Bedrijfsprofiel

Opgezet in 2010, is Geleid Nieuw Decoratief Materieel Co. van Haining BO, Ltd een professionele fabrikant en een exporteur die bij het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van de film van de hitteoverdracht betrokken is. Wij worden binnen gevestigd
Hainingsstad, Zhejiang-provincie, China met geschikte vervoerstoegang. Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Wij hebben over
300 werknemers, een jaarlijkse omzet die USD 4000000 overschrijdt en momenteel 80% van onze productie wereldwijd uitvoert.
Onze goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen. Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben wij een mondiaal verkoopnet bereikt die wereldwijd bereiken.
Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld.

 

China Haining Bo Run New Decorative Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Haining Bo Run New Decorative Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

China Haining Bo Run New Decorative Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Haining BO leidt nieuw Co. van Decoratiematerialen, werd Ltd gevestigd in 2010, concentreerde de voorganger zich van de productie van pvc-de film van de plafondoverdracht, om markteisen te ontmoeten, het bedrijf op de ontwikkeling van thermische die overdrachtfilm, wijd op diverse gebieden wordt gebruikt. Sinds de totstandbrenging van het bedrijf, hang altijd de marktontwikkeling als nadruk, de kwaliteit van het fundamentele ontwikkelingsconcept en op integriteit-gebaseerde bedrijfsprincipes aan, werkt al personeel, het harde werk, samen en voert actief het werk uit. Het productmarktaandeel, de merkvoorlichting, het technologieniveau, de kwaliteit en andere indicatoren hebben het industrie-leidend niveau, zijn geworden het meeste de ontwikkelingspotentieel van China van de nieuwe materialen commerciële groep bereikt.

 

China Haining Bo Run New Decorative Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Haining Bo Run New Decorative Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

China Haining Bo Run New Decorative Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : Weilaiyi

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 3000000-4000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 70% - 80%